CUPCAKES DE MORES

Bon Any Nou!

Començo el primer dia de l'any amb la meva primera publicació, i com ja he comentat a mida que vagi fent coses TOT FET A CASA us ho aniré ensenyant.
Doncs bé, la primera cosa TOT FET A CASA de l'any van ser les Cupcakes de mores que ens vam menjar  de postres per sopar acomiadant el bastant dur 2012 (esperem que el 2013 sigui més lleuger, tot i que les coses que costen ens fan créixer).

Bé que us semblen? La veritat és que no m'esperava que quedessin tan xules.




Les vaig fer seguint la recepta que té penjada l'Alma Obregón en el seu bloc Objetivo: Cupcake perfecto, un dels meus blocs favorits!





Si voleu veure la recepta per saber-ne els ingredients i les mides aquí us la deixo, però a la seva recepta eren cupcakes al cava, i jo no tenia marc de cava, i no pensava anar a comprar-ne una ampolla només per unes culleradetes, o sigui que vaig remenar pels armaris i vaig trobar vodka de mores!





I a més, tenia mores congelades que havia collit jo mateixa per fer melmelada i salses per acompanyar la carn o el pollastre, i les vaig rescatar del congelador, i tenia la melmelada de mores que vaig fer al setembre. O sigui que solucionat, em vaig dir, faré la versió a la Neus de les cupcakes al cava de l'Alma!







I dit i fet, anem per feina!





La veritat és que van quedar d'un color una mica estrany amb la vodka negra, però com que anaven guarnides... Les vaig farcir ben plenes de melmelada de mores TOT FET A CASA.



Ah! i una passada, vaig estrenar broquet per a la mànega i va anar genial, ni m'ho creia! M. José i Mercedes, ho vaig fer amb el 1M de Wilton (són les meves amigues de fatigues de mànegues pastisseres, fondants, madalenes, xocolates i altres delícies).


Per acabar, el toc final de les mores i la purpurina, i mireu quina pinta!




Però no sabia si serien bones, no les havíem tastat. Total que em vam sopar però estàvem tan tips que en van quedar unes quantes...






Però aquest matí, quan bastant tard m'he llevat, ja he vist que algú n'havia menjat al tornar de gresca, i a hores d'ara només en queda una i no crec que duri gaire a la cuina.

O sigui que si us animeu BON PROFIT!!!




PRESENTACIÓ

Quan comença un nou any tothom ens fem una sèrie de propòsits, que si faré això, que si faré allò, i moltes vegades es queden en això, en propòsits i res més. Però jo aquest any si que me n'he fet un de propòsit, un de bastant ambiciós (per a mi, per a d'altres serà una minúcia) i que m'implicarà tenir constància, dedicació i força de voluntat, tot un repte. I bé aquí us el presento, el meu Bloc TOT FET A CASA.

Ja fa temps que en el meu temps lliure vaig fent cosetes, "a casa" ja siguin per menjar, decorar, regalar, guarnir, utilitzar... i m'he proposat d'endreçar-les una mica i poder-les compartir amb vosaltres.

O sigui que en el TOT FET A CASA hi podreu trobar receptes, manualitats, bijuteria, reciclatge, xocolata, bombons, guarniments de Nadal o que no siguin de Nadal, peces de ganxet, pastissos, fondant, cookies, cupcakes, i tot un munt de coses que he anat fent i que faré.

Intentaré anar seguint l'any i anar penjant tot allò que vagi fent, i alhora aniré penjant també tot de cosetes que ja he anat elaborant. Aquests són els meus propòsits.

O sigui que espero que us agradi, que us sigui d'utilitat i que si necessiteu algun aclariment o voleu suggerir-me alguna cosa, no ho dubteu, poseu-vos en contacte!