NUS TURC

Ja feia bastant de temps que veia gent amb anells, arracades, o penjolls fets de cuir i pensava, com s'ho deuen haver fet per enredar el cuir o el cordó d'aquesta manera i que quedi tan lograt?




I com que quan vull saber alguna cosa no paro fins a tenir-ne la informació (no puc fer-hi més sóc una dona curiosa) vaig començar a navegar per internet fins que vaig esbrinar com es feia.
Els vídeos sempre ajuden, sobretot si has de fer alguna cosa i no saps ni per on començar, i en això YouTube és una mina. Vaig trobar un tutorial fantàstic de com fer un Anell amb Nus Turc. I som-hi!

Després de veure el vídeo que us he deixat més amunt, vaig rescatar aquest suro que tenien els meus fills per muntar circuits elèctrics per cole i unes quantes xinxetes.




Em vaig procurar material: cuir i alguna perla i embolica que fa fort!




Un cop acabat el nus i perquè no es desfaci s'enganxen els caps del cuir amb pegament. Jo us recomano que feu servir el de dos components. No és tant pràctic d'utilitzar perquè l'has de barrejar i a més és més car,  però és més potent i enganxa millor, sobre tot si hi ha peces metàl·liques, que aquí no és el cas.




I mireu els resultats, anell i penjoll de nus turc. M'encanten!





I si hi intercalem alguna perla queden d'allò més elegants!