ESTOIG DE GANXET

Sembla increïble tot lo que arribem a portar dins del "bolso"!

I jo encara, perquè tinc amigues que no sé com el poden aixecar o fins i tot com és que estan tant bé de l'esquena. Per no parlar de quan busques alguna cosa i has de remenar fins al fons. Ho trobes tot, lo que ja saps que hi portes i lo que ni te'n recordaves que estava allà, però allò que busques no hi ha manera, sobretot si és alguna cosa menuda.

Com que això em passa sovint, he decidit fer-me un Estoig de Ganxet TOT FET A CASA per a posar-hi totes les coses menudes que arribo a portar dins de la meva motxilla (sí, duc un "bolso" tipus motxilla perquè em moc bastant en bici i és més còmode).


Recordeu que us vaig dir que vaig fer un col·leccionable de ganxet? Doncs mirant i rebuscant vaig trobar un estoig que m'agradava i que era fàcil del fer. Bé el vaig adaptar una mica perquè el del fascicle duia uns farbalans que no m'acabaven de fer el pes.

Vaig recuperar una troca fúcsia que tenia a mitges, i som-hi!



La meva amiga, "La Jose" (sí, sí, és "La Jose", i no la "Jose", ella sempre ho diu i ho escriu així, i si no és "La Jose" no és ella, és una altra "Jose"), doncs bé, "La Jose" el va veure quan encara el tenia a mitges i va comentar que aquest punt no el sabia fer, que era complicat. Doncs no, és super fàcil!



Es tracta de fer un punt baix i un de cadeneta, un baix i un de cadeneta... i a la següent passada on anava el punt baix hi va el punt de cadeneta i on hi havia un punt de cadeneta n'hi va un de baix. I així fins al final. Què us sembla? Fàcil, no?

Per cert que "La Jose" també està feta tota una manetes. Va fent manualitats, sobretot per Nadal. Cada any, a la feina, muntava un pessebre amb material d'infermeria reciclat (ampolles de sèrum, guants de làtex, taps de plàstic). I és que és infermera, però últimament van més de bòlit i no té temps de muntar-lo. Llàstima, perquè eren força xulos!



Un cop acabat l'estoig hi vaig posar una cremallera...


I perquè no quedés tant avorrit hi vaig afegir unes boletes, de les de fer collarets de la botiga dels xinesos, simulant unes flors.


La combinació de colors verd i rosa m'agrada molt, i per això vaig decidir-me per aquests colors.


I paciència i anar cosint les boletes.
Si us hi fixeu, en aquestes fotos es veu bé el punt de ganxet (un punt baix, un de cadeneta... un punt baix, un de cadeneta...)


Al final van ser tres flors, per no enfarfegar-lo molt.


I aquí el teniu, ja acabat. Ara espero posar la mà dins de la motxilla i trobar-lo!!!



Si teniu dubtes de com fer aquest punt, no us preocupeu, deixeu-me un comentari o poseu-vos en contacte per e-mail (el teniu apuntat per aquí a la dreta).