CAKE POPS

Ja fa dies que tenia pensat fer CAKE POPS, però fins avui no m'he decidit. Bé de fet tampoc és que m'hagi sobrat el temps, però finalment d'avui no passava.
I què són els Cake pops? Doncs uns "xupa-xups" fets de pa de pessic amb crema de la mena que vulguem (jo ho fet amb xocolata), recoberts de xocolata de cobertura i guarnits al gust de cadascú.



I ja em teniu apoderant-me de la cuina i fent-la zona prohibida durant una bona estona, gairebé tot el matí perquè és fàcil de fer però bastant laboriós.

Primer de tot he fet una Crema de xocolata ("ganache") com la que ja us he explicat varies vegades i que podeu trobar en aquest l'enllaç, però he substituït una mica de nata per conyac, així queda més gustós i si en sobra, que no sol passar perquè està de mort, al dur alcohol es conserva millor.

Mentre es refredava la crema a la nevera he preparat el suport per a posar-hi els Cake pops TOT FET A CASA amb suro d'aquell verd que posen a les floristeries per anar-hi plantificant les flors quan fan un centre, però l'he folrat amb paper d'alumini perquè no deixés anar el verdet.


També he tallat els palets de pinxo que tenia perquè eren massa llargs.


Després he esmicolat un pa de pessic que tenia per casa (la propera vegada el faré amb la recepta que la Sara m'ha passat avui mateix, però quan ho he vist ja no hi érem a temps).


Ho he barrejat mica en mica amb la crema de xocolata per no passar-me mentre ho anava amassant amb les mans.


I un cop feta la massa, a fer mandonguilles de xocolata!!!
Bé es tracta de anar fent boletes, si pot ser de la mateixa mida, i les posem en paper sulfurat (el d'anar al forn) perquè no s'enganxin. Un cop fetes les he posat una mica al congelador per tal de que agafessin consistència.


Al cap d'una estoneta, les traiem per anar-hi  posant els palets, però no de qualsevol manera, amb uns quants trucs per tal de que després no anem perdent les boletes pel camí.
Hem de sucar el palet a la xocolata i posar-lo fins a mitja bola, no fins a l'altra banda. I després posar-ho a la nevera una estona per tal de que quedi ben clavat.


Un cop refredades ja les tenim a punt per a untar-les a la cobertura de xocolata.
Aquesta vegada he fet servir pastilles negres i vermelles. Les he posat en bols i les he fos al microones amb molta cura, remenant de tant en tant i controlant molt perquè no es cremés la xocolata.


He preparat lo que tenia per a guarnir.


I a sucar boletes s'ha dit!


Suquem, guarnim i ho punxem al suro que tenim a punt.


La veritat és que queden molt lluïdes. Això sí s'ha de tenir paciència i anar fent.


I a taula han tingut força èxit, perquè ja només amb la vista te les menjaries totes.


Però abans de començar els hi han fet una bona sessió fotogràfica!!


Què us semblen, us han agradat?


Mireu aquest Cake pop, no li faríeu una bona mossegada?