PEÜCS CONVERSE




Ja fa temps que havia vist per internet uns peücs de ganxet súper xulos que eren com unes vambes Converse i que tenia moltes ganes de fer.



Però jo quan faig alguna cosa és amb una finalitat,  ha d'haver-hi un motiu: que algú m'ho demani, que ho hagi de regalar, que ho necessiti... perquè sinó em canso i ho acabo deixant.



El motiu va sorgir quan la Vero va dir que estava embarassada, quina il·lusió!
A partir d'aquest moment vaig anar per feina, perquè a més a més, ho havia vist per internet en unes imatges, però no en tenia els webs controlats ni sabia com fer-los.
Buscant buscant vaig trobar un bloc d'una noia que les feia i que adjuntava un patró que havia elaborat ella mateixa (quin domini i gràcies per a voler-ho compartir!) Crear con mis manos. Genial, al menys ja tenia alguna cosa.





La gent que em coneix bé diu que sóc bastant "freaky", (jo mateixa també m'ho reconec), i faig coses com subscriure'm a col·leccionables de ganxet on amb cada fascicle et regalen un parell de troques de fil. Per tant en tinc de molts colors, o sigui, que em vaig posar a triar i remenar quin quedaria bé per a les vambes de la nena. Ah, i sigui dit de pas, prometo fer entrades de coses que he anat elaborant amb els fascicles de ganxet!



A partir d'aquí ja era "fer ganxet" seguint el patró que havia trobat. Però no m'acabava d'anar bé, i per sort vaig trobar un altre bloc on s'explicava pas per pas en dos tutorials com fer les vambetes: La cestita de la abuela part 1 i La cestita de la abuela part 2.

Però tampoc no m'acabava d'agradar del tot com quedaven, i al final vaig acabar fent un mix entre el patró i els tutorials. I fent i desfent provant així o aixà aquí teniu en teniu el resultat.



I els peuets de la nena ben enfundats.





Mireu tan petita i que moderna que va!



Si algú vol uns Peücs Converse TOT FET A CASA per a regalar que es posi en contacte i en parlem.
I aquí en teniu un altre model, també mega xulis!!!