PASTÍS D'OREOS

Ja estem a les portes del cap de setmana i he decidit fer un pastís. Bé jo no és que ho hagi decidit tota sola, la pressió que tinc a casa quan obren la nevera o els armaris de la cuina i hi troben ingredients com ara xocolata, paquets de mantega o en aquest cas galetes oreos, és important.



La veritat és que des de que l'altra dia vaig veure la recepta en La Receta de la Felicidad, que tenia moltes ganes de provar de fer aquest pastís perquè és fàcil, no s'ha de posar al forn, només hi ha quatre ingredients i la pinta que fa és boníssima.

Sí, sí, ho heu llegit bé quatre ingredients: xocolata, nata per a muntar, mantega, i per suposat galetes oreos.


Per a la massa:

300 gr. de galetes oreos
100 gr. mantega fosa.





Per a la crema de xocolata:

200 gr. de xocolata de cobertura
200 ml. de nata per a muntar
50 gr. de mantega.




Per tal de fer la massa hem de triturar les oreos (quin greu, amb lo bones que són)...



... i afagir-hi la mantega desfeta. Un cop ben barrejat ho posem en el fons i per les parets del motllo que haguem escollit.


I ho guardem al congelador per tal de que agafi consistència mentre preparem la crema de xocolata.

Escalfem la nata fins que arrenqui el bull i la tirem pel damunt de la xocalata i de la mantega que abans ja haurem tret de la nevera perquè s'estovi. Remenem bé fins que quedi una crema homogènia (mare meva quina oloreta que fa!).

Traiem el motlle amb la massa del congelador i hi afegim la crema de xocolata.


Ho decorem com vulguem i ho deixem reposar a la nevera per tal de que es refredi la crema i quedi quallada.


Al cap de dues o tres hores ja es pot menjar!!!


Aquesta recepta sí que és fàcil i ràpida! Us animo a fer-la, i ja em direu quanta estona ha durat sencera!