ANGELSNETS

Ja s'han acabat les Festes de Nadal. Jo crec que tenen la mida justa, si fossin més curtes serien com un pont llarg, i si fossin més llargues serien eternes i acabaríem farts de tenir la casa plena de guarniments, de dinars familiars, d'àpats inacabables i de compres compulsives. Més val així, uns quants dies i fins l'any que ve!


I avui, un cop tot acabat, toca guardar tot l'escampall de motius nadalencs que hi ha per casa i començar a fer bondat amb els menjars.

He dedicat tot el matí a reorganitzar casa meva, a guardar-ho tot fins l'any vinent, i a acomiadar-me de dos amics que ens han acompanyat durant totes les festes, els ANGELSNETS, que canviaran de casa per a dormir fins el proper Nadal.




Cada any faig un centre de taula TOT FET A CASA per guarnir-la el dia de Nadal, i després ho desmunto o ho llenço, depèn del que sigui. Quan les meves amigues ho van saber, la Mercedes, tota pràctica ella, va proposar que els recicléssim  i que quan ja haguessin fet el fet a casa meva, ens ho anéssim passant i guarnint les cases de totes les amigues, un any a cada casa. Total que la iniciativa va ser aprovada i els dos ANGELSNETS aquest any aniran a parar un casa de la Mercedes i l'altra a casa de la Sara. Espero que dormin bé fins els propers nadals.



I perquè els anomeno ANGELSNETS? Doncs perquè són uns angelets fets de fregones i de fregalls metàl·lics (tipus nanas).



Tot va començar els Nadals de l'any passat, quan l'Encarni, que és professora de sevillanes en un centre cívic on també s'hi fan altres activitats, es va presentar a una reunió de l'AMPA amb un angelet que li acaba de regalar la professora de manualitats, i me'l va ensenyar. Mireu-lo aquí el teniu, a mi em va encantar i li vaig fer una foto amb el mòbil.



Vaig pensar, l'any que ve en faràs un parell per a guarnir la taula.

Ja a casa, vaig buscar idees per internet, i vaig trobar aquest tutorial per a fer "Angelitos navideños".
Entre la foto que tenia i el tutorial, vaig fer la meva versió d'ANGELSNETS.



No us penseu, no va ser fàcil. Per a mi lo més complicat van ser els llaços que simulen les ales... 



... però després del vist i plau de la Sara, que té una traça increïble a fer-ne i és tota una experta en llaços, trobo que no van quedar del tot malament.


I aquí teniu els meus ANGELSNETS, vigilant que els Nadals fossin com cal!