ANIMALONS AMB CÀPSULES DE CAFÈ


Ja s'acosta el Carnaval, i a part de tenir a punt totes les disfresses, sempre queden més autèntiques si les acompanyem amb els complements adients. Per exemple aquí teniu uns quants complements de la disfressa de bruixa o de bruixot.


Anells aranya...





Mussols de feltre...













Escombres voladores de solapa...



Però no cal que sigui Carnaval per a dur complements TOT FET A CASA.

Un dels meus preferits és el RATPENAT fet amb càpsules de cafè reciclades. Mireu que xulo que queda.


El secret és anar retallant les càpsules xafades o no, i fent totes les parts de l'animaló que volem aconseguir.


Tinc una companya de trajectes de matins endormiscats en cotxe, que a més es diu igual que jo i per tant som el que se'n diu homònimes, que li va encantar el ratpenat i li vaig fer un peixet semblant a aquest. 


Aquí si que vaig combinar el feltre amb les càpsules i va quedar força aconseguit.

Per cert que la Neus (que es diu així, com ja deveu haver endevinat) també està feta tota una artista, dibuixa i pinta genial, i ha fet un arbre de Nadal de roba, i farcit de buata, que fa molt de goig (me n'has de passar el patró).

Doncs bé, si us animeu només heu de pensar en l'animaló que voleu fer, (un gat, una tortuga, un gos, un porquet, un pollet, una marieta...). Escollir les càpsules dels colors adients i som-hi, a retallar i enganxar combinant càpsules o feltre. Podeu fer la versió penjoll, arracades, agulla, el que creieu més adient. Queden genials i molt divertits per a la canalla!!!



Si us atreviu a fer-ne algun ja sigui per a lluir o per a la disfressa pengeu-los al www.facebook.com/Totfetacasa que així els podrem veure tothom.