CISTELLA DE PLÀSTIC

Ahir es va acabar la garrafa de l'aigua, i vaig pensar: "aquesta és la meva, faré una cistella per a posar-hi els carregadors de piles, bateries dels portàtils i altres cables que com que es fan servir pràcticament cada dia ja no s'arriben a endreçar i estan tots per terra!".



I avui m'he posat a fer la Cistella de Plàstic TOT FET A CASA davant les protestes del meu fill. Què perquè protestava? Doncs per que ahir va descobrir a l'armari de la cuina els ingredients per a fer un pastís de xocolata, i evidentment volia que invertís el meu temps en una cosa bona, i no pas en una cistella per a tenir els cables endreçats. Però he guanyat jo, el pastís serà pel cap de setmana!

Doncs som-hi!
He agafat la garrafa buida i li he tret l'etiqueta.


L'he tallat pel mig amb un ganivet i després he acabat de polir les rebaves que han quedat amb les tisores.


Amb un punxó he fet quatre forats per a passar-hi un cordó de colors que tenia per casa (de fet era un cordó de les ulleres de quan els meus fills eren petits i que ja no utilitzaven).


Li he passat els cordons per a fer-li les nanses.


Un cop fetes passem a decorar el plàstic.
Recordeu el washi tape, la cinta japonesa que vaig utilitzar per a decorar els suports per a carregar els mòbils? Doncs l'he aprofitat perquè quedés més acabada la cistella. Primer he tapat l'acabament de dalt dissimulant les imperfeccions fetes al tallar la garrafa.


I després he anat fent ralles amb la cinta.


M'encanta el washi tape, super fàcil de col·locar, n'hi ha de tots els colors i estampats i a més és una solució ben fàcil per acabar de decorar qualsevol cosa, fins i tot una garrafa de plàstic!


I ja ho tenim això!!!


Una cistella la mar de fàcil de fer i ben pràctica!
Hi podem posar joguines petites, les agulles d'estendre la roba...


O qualsevol cosa que vulguem.
Però jo ho tenia clar, la volia per a tenir recollits els carregadors de piles i les bateries dels portàtils!!!


Què us sembla? Fàcil eh?


Amb la propera garrafa faré una altra cistella per a posar-hi les llanes i els estris de fer ganxet.

Vinga animeu-vos i m'envieu les fotos (mai ho feu i això vol dir que només mireu i no passeu a l'acció. Molt malament!).
De totes maneres, si no us atreviu a fer alguna cosa però la desitgeu molt moltíssim, ja sigui per a vosaltres o per a regalar, poseu-vos en contacte amb mi i en parlem.

2 comentaris:

  1. Que xul·lo!!!!! Jo en vull un! Me'l fas? És que no bebem aigua de garrafa!!! Jijijijiji.

    ResponElimina
    Respostes
    1. OOOOOhhhhh un comentari!!!! Què bé!!!! De premi te'l faig. Ja quedarem de quin color vols el Washi tape.

      Elimina