MANDALA DE TUBS DE CARTRÓ

M'encanten les Mandales! De fet m'agraden tant, que he decidit de fer-ne una amb tubs de cartró reciclats, simulant ferro forjat per penjar-la a la paret de la llar de foc.








Materials:
  • Tubs de cartró reciclats
  • llapis i regla
  • tisores
  • cola blanca
  • pinzell
  • pintura en esprai
  • papers de diari


Comencem mesurant i marcant els tubs de cartró per tal de tallar-los en rodanxes. Jo he utilitzat tubs de paper de vàter, però també podeu utilitzar els de paper de cuina.


Podeu fer les anelles més gruixudes o més primes, vosaltres mateixos. Però depenent de la decoració de la mandala, haureu de calcular quants tubs necessitareu.


Una vegada marcat el tub, retallem les anelles de cartró i anem fent la composició que desitgem.


Quan ho tenim clar, anem enganxant les anelles entre elles amb la cola blanca ajudant-nos d'un pinzell. Jo us aconsello que primer dibuixeu la composició que volgueu fer per tal de calcular les anelles que necessitem, veure com queda, i després poder enganxar-les sense equivocar-nos.


Una vegada enganxat i deixat assecar, posem diaris a terra i en un lloc ventilat ho pintem amb la pintura d'esprai. Si voleu que sembli forja, heu de triar un color gris, negre, coure envellit o similar.


I quan ho tinguem eixut, ja ho podrem penjar. Com que no pesa gaire ja veureu que us serà molt fàcil.




I ja ho tenim! Jo he triat un disseny més floral, però podeu fer mil i una composicions.
Som-hi creativitat al poder!!!


4 comentaris:

  1. Ara només falta que trobi una paret on poder posar un mandala d'aquest tipus. Pe`ro segur que en algun lloc n'acabem fent un. Potser a l'escola? Itinerari Artístic....al Lloro!!!!

    ResponElimina
  2. Ets una caixa de sorpreses! Sincerament, no se m'hauria acudit mai penjar una Mandala feta amb cartró a la paret i, veient la foto, queda la mar de bé!!!! Una altra de les teves genialitats: felicitats!!
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Dolors, la veritat és que sembla feta de ferro, però és de cartró (no ho diguis a ningú).

      Elimina