MONA DE COCA-COLA

La meva neboda, sempre té idees genials. Cada vegada que hem de fer un pastís hem demana gustos diferents. Que si aquest any el pastís d'aniversari el vull de Piruletes, que si el vull amb gust a això, o a allò..., en fi, que sempre em posa nous reptes i a mi ja m'agrada. L'última mona, però, va ser un repte important, me la va demanar de "Coca-cola".


El pastís era amb Crema de mantega de merenga suïssa i aromatitzat amb essència de Coca-cola (la vaig comprar en una tenda especialitzada), però l'ou de la mona, era una ampolla de Coca-cola feta de xocolata.
Que com la vaig fer?, doncs aquí ho teniu explicat.

Ingredients i materials:
  • una ampolla de plàstic de Coca-cola buida i neta
  • 500 gr. de xocolata fondant
  • tisores o cutter.

Comencem bebent-nos la Coca-cola, rentant l'ampolla ben neta i eixugant-la molt bé.


Guardarem el tap, l'anelleta i l'etiqueta per tal de decorar el nostre ou-ampolla.
Agafem l'ampolla i li fem un forat rentangular amb unes tisores o un cutter, a l'alçada d'on va l'etiqueta, per tal de poder omplir-la de xocolata.




Tallem la xocolata a trossos petits i la fonem al microones, a temperatura baixa,  remenant de tant en tant i procurant que no es cremi.


Posem l'ampolla en un recipient on s'aguanti bé horitzontalment, amb l'obertura que li hem fet mirant cap amunt i amb el tap posat.


Pel forat que hem fet, anem abocant la xocolata poc a poc. Hem de moure l'ampolla per tal de que el plàstic de l'ampolla quedi totalment recobert per la part de dintre.


Ho posem a la nevera i un cop quallada la xocolata, repetim l'operació amb una altra capa de xocolata fosa per dintre i movent l'ampolla perquè quedi tot recobert.


Ho tornem a posar a la nevera perquè solidifiqui.
Una vegada tot compacte, hem de retallar, poc a poc amb un cutter o unes tisores petites, el plàstic en rodó per on anirà l'etiqueta. Amb molta cura separem una mica el plàstic fent palanca, i estirem l'ampolla. Ens sortirà primer la part de baix del plàstic, i desprès la de dalt.
Vinga que ja ho tenim això!!! Només ens queda la decoració.


Posem l'etiqueta al seu lloc tapant el forat, i tallem amb el cutter el coll de l'ampolla per tal de posar-lo a la part de dalt de l'ou-ampolla. 
Oi que queda xula? I jo, pel forat que hi quedava, i abans de posar-li l'etiqueta, la vaig farcir amb "gominoles" de Coca-cola. Més temàtic impossible!!!


I aquí teniu la mona, un èxit total!, tant de gust com de decoració.


Aquí en teniu el tall, per dintre era vermella, i no en va quedar ni una engruna, ens la vam cruspir tota sencera! Mireu quin goig!


Si voleu sorprendre als vostres fillols, no ho dubteu, elaboreu una mona de "Coca-cola", i teniu l'èxit assegurat!

Recordeu que podeu seguir-nos a l'Instagram @totfetacasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada