PECES DE VIDRE

Quins nervis, ja teniu la carta dels Reis a punt? Jo sí, tot i que aquest any he estat bastant prudent, que estem de crisi i per l'efecte papallona he suposat que els Reis Mags també ho estan.

Però si encara no la teniu del tot a punt, permeteu que us faci una suggerència TOT FET A CASA, però no a la meva, sinó a casa de la Silvina.



La Silvina és una bona amiga que junt amb la seva parella han iniciat una nova aventura. Són emprenedors i molt valents, i han muntat un taller per elaborar peces de vidre: ARQUITECTURA EN VIDRIO.
Aquí us deixo un enllaç on podeu veure en Gabriel en un vídeo treballant el vidre, quina passada!!!


Fan de tota mena de bijuteria, anells, collarets, agulles de pit...







Posa vasos, marcs...


Làmpades...


Guarniments de Nadal...




Aquest any em va tocar a mi fer-li a la Silvina el regal de l'Amiga Invisible, però al dinar que vam organitzar per a intercanviar-los no va poder venir. I és que ARQUITECTURA EN VIDRIO ha muntat una paradeta a moltes de les fires de Nadal que s'han fet arreu de Catalunya, i just aquell dia estava a la de Sitges.
Però cap problema, el dissabte següent anava a la Fira d'Esplugues, i m' hi vaig acostar per a donar-li el regal i admirar totes les peces de vidre que hi havia a la seva parada.

Mireu quin goig que feia!






Doncs si en teniu ganes, i encara heu d'agafar idees per acabar d'escriure la carta al Reis Mags, tot avui estarà a la Plaça Reial.
I després a dormir d'hora, que si no els Reis passen de llarg!!!