TANCAMENTS PER A BOSSES DE PLÀSTIC

L'altra dia, quan vaig fer l'Estoig per a documents, em van sobrar les parts de dalt de les ampolles que vaig utilitzar. Però com que aquí no llencem res, avui les farem servir.

Els congelats precuinats sempre són una bona solució quan hi ha pressa. Jo sempre procuro tenir-ne algun, per si de cas... Però moltes vegades encetem una bossa de qualsevol cosa congelada, de pèsols, d'arròs, de calamars, i ens queda a mitges. Una bona solució per a tancar-les i que no se'ns acabi escampant tot pel calaix del congelador, són les típiques pinces de plàstic. Però si no en tenim a mà, o si el que volem tancar té suc, o és líquid i per tant ha de tancar hermètic, una bona opció és la que us proposo aquí aprofitant la part de dalt de les ampolles de plàstic.


Agafem la part de les ampolles que ens van sobrar, o d'altres que hem reciclat prèviament.


Amb unes tisores en tallem la part de dalt. Podem tallar-ho deixant més o menys plàstic a baix, però si el bec  de l'ampolla és estret, millor que ho tallem més curt.


Agafem la bossa que hem de tancar hermèticament.


La passem per dintre del bec de l'ampolla i la traiem per la part de la rosca deixant que sobresurti.Ho veieu?, la bossa ha de sortir per dalt i sobrepassar un tros per poder-la enroscar amb el tap.Ara ja ho podem tapar enroscant el tap.


I llestos, queda hermètic i ideal per a coses que poden vessar.
Què us sembla aquesta idea??? Jo la trobo genial!