CONJUNT DE FILFERRO PLA

Em venia de gust provar de fer unes arracades amb filferro pla. No ho havia fet mai, bé amb filferro d'alumini rodó sí, els que seguiu el bloc ja sabeu que vaig fer l'Anell de fil màgic i la Rosa de filferro d'alumini, però amb alumini pla no ho havia provat.


Ja posats vaig pensar que podia fer-me tot un conjunt, arracades i penjoll a joc, o sigui que em vaig procurar el material:

  • filferro d'alumini pla
  • estructures d'arracades
  • estructura de collaret
  • tres anelles


Som-hi! Tallem el filferro a la mida que necessitem (dependrà de si volem les arracades o el penjoll més o menys grans). Un cop tallat li donem unes quantes voltes sobre sí mateix, perquè no quedi tan llis. Ho veieu bé a la foto?


I ja el tenim a punt per anar-lo caragolant amb les alicates, això sí, amb una mica de gràcia que quedarà més lluït.


Enrotlla, enrotlla... i fins al final de la tira de filferro. Un cop acabat mirem d'amagar l'acabament per dins de la rosa que ens ha sortit. Jo n'he fet una de gran per al penjoll i dues de més petites per a fer les arracades.


Ja les tenim llestes per a passar-hi l'anella metàl·lica que les unirà o bé a l'estructura de les arracades, o bé que servirà per a passar-la pel cable del collaret. Mireu...


Doncs ja està, les arracades...


... i el penjoll!

Ha quedat bé oi?


I com que m'ha quedat una mica de filferro, m'he fet un anell seguint els passos de la Rosa de filferro d'alumini però només amb un color. A mi no m'agraden molt grans els anells, o sigui que amb el filferro que  sobrava ja n'he tingut prou.


Aquí teniu tot el conjunt, xulo oi?


Doncs vinga animeu-vos a fer-vos un conjunt de cara al bon temps, que ja no anem tant tapats i podem lluir l'escot!