PEÜCS CONVERSE
Ja fa temps que havia vist per internet uns peücs de ganxet súper xulos que eren com unes vambes Converse i que tenia moltes ganes de fer.Però jo quan faig alguna cosa és amb una finalitat,  ha d'haver-hi un motiu: que algú m'ho demani, que ho hagi de regalar, que ho necessiti... perquè sinó em canso i ho acabo deixant.El motiu va sorgir quan la Vero va dir que estava embarassada, quina il·lusió!
A partir d'aquest moment vaig anar per feina, perquè a més a més, ho havia vist per internet en unes imatges, però no en tenia els webs controlats ni sabia com fer-los.
Buscant buscant vaig trobar un bloc d'una noia que les feia i que adjuntava un patró que havia elaborat ella mateixa (quin domini i gràcies per a voler-ho compartir!) Crear con mis manos. Genial, al menys ja tenia alguna cosa.

La gent que em coneix bé diu que sóc bastant "freaky", (jo mateixa també m'ho reconec), i faig coses com subscriure'm a col·leccionables de ganxet on amb cada fascicle et regalen un parell de troques de fil. Per tant en tinc de molts colors, o sigui, que em vaig posar a triar i remenar quin quedaria bé per a les vambes de la nena. Ah, i sigui dit de pas, prometo fer entrades de coses que he anat elaborant amb els fascicles de ganxet!A partir d'aquí ja era "fer ganxet" seguint el patró que havia trobat. Però no m'acabava d'anar bé, i per sort vaig trobar un altre bloc on s'explicava pas per pas en dos tutorials com fer les vambetes: La cestita de la abuela part 1 i La cestita de la abuela part 2.

Però tampoc no m'acabava d'agradar del tot com quedaven, i al final vaig acabar fent un mix entre el patró i els tutorials. I fent i desfent provant així o aixà aquí teniu en teniu el resultat.I els peuets de la nena ben enfundats.

Mireu tan petita i que moderna que va!Si algú vol uns Peücs Converse TOT FET A CASA per a regalar que es posi en contacte i en parlem.
I aquí en teniu un altre model, també mega xulis!!!