CISTELLA DE PLÀSTIC

Ahir es va acabar la garrafa de l'aigua, i vaig pensar: "aquesta és la meva, faré una cistella per a posar-hi els carregadors de piles, bateries dels portàtils i altres cables que com que es fan servir pràcticament cada dia ja no s'arriben a endreçar i estan tots per terra!".



I avui m'he posat a fer la Cistella de Plàstic TOT FET A CASA davant les protestes del meu fill. Què perquè protestava? Doncs per que ahir va descobrir a l'armari de la cuina els ingredients per a fer un pastís de xocolata, i evidentment volia que invertís el meu temps en una cosa bona, i no pas en una cistella per a tenir els cables endreçats. Però he guanyat jo, el pastís serà pel cap de setmana!

Doncs som-hi!
He agafat la garrafa buida i li he tret l'etiqueta.


L'he tallat pel mig amb un ganivet i després he acabat de polir les rebaves que han quedat amb les tisores.


Amb un punxó he fet quatre forats per a passar-hi un cordó de colors que tenia per casa (de fet era un cordó de les ulleres de quan els meus fills eren petits i que ja no utilitzaven).


Li he passat els cordons per a fer-li les nanses.


Un cop fetes passem a decorar el plàstic.
Recordeu el washi tape, la cinta japonesa que vaig utilitzar per a decorar els suports per a carregar els mòbils? Doncs l'he aprofitat perquè quedés més acabada la cistella. Primer he tapat l'acabament de dalt dissimulant les imperfeccions fetes al tallar la garrafa.


I després he anat fent ralles amb la cinta.


M'encanta el washi tape, super fàcil de col·locar, n'hi ha de tots els colors i estampats i a més és una solució ben fàcil per acabar de decorar qualsevol cosa, fins i tot una garrafa de plàstic!


I ja ho tenim això!!!


Una cistella la mar de fàcil de fer i ben pràctica!
Hi podem posar joguines petites, les agulles d'estendre la roba...


O qualsevol cosa que vulguem.
Però jo ho tenia clar, la volia per a tenir recollits els carregadors de piles i les bateries dels portàtils!!!


Què us sembla? Fàcil eh?


Amb la propera garrafa faré una altra cistella per a posar-hi les llanes i els estris de fer ganxet.

Vinga animeu-vos i m'envieu les fotos (mai ho feu i això vol dir que només mireu i no passeu a l'acció. Molt malament!).
De totes maneres, si no us atreviu a fer alguna cosa però la desitgeu molt moltíssim, ja sigui per a vosaltres o per a regalar, poseu-vos en contacte amb mi i en parlem.