PASTÍS DE CARNAVAL

M'encanta el Carnaval, potser és perquè quedes camuflat darrera de la disfressa i et deixes anar. Bé també és perquè m'encanta fer coses i és una època que dóna molt de sí, (màscares, disfresses,  menjar o postres... ).


A casa ho vivim força.

Avui el meu germà i la meva cunyada, (que són profes) no paraven d'enviar-me fotos de com van maquillats i disfressats al cole. Estan molt xulos, els professors van d'arbres i tots junts fan el bosc que acull a tots els follets, conillets i altres animalons (que com molt bé ja deveu haver endevinat són els nens).


Nosaltres demà anirem a la rua amb les Màscares de Carnaval posades. La meva filla participa en una comparsa amb tota l'escola de dansa SDS, i ja tenim la disfressa a punt, (era enorrrrmeeee i vam haver d'arreglar-la). A veure si aquest any tornen a guanyar un premi!. Ah! i la meva neboda anirà disfressada de Pop!

I jo fins i tot disfresso els pastissos.


Avui tinc un sopar, però no un de qualsevol, tinc el sopar de les "MARES DE 4art.", bé de quan els nostres fills feien 4art. de Primària perquè d'això ja fa 10 anys i ara ja són tots majors d'edat! Però nosaltres seguim anomenant-nos així i quedant un o dos cops l'any per a criticar-ho tot, sobretot als "homens". Jo portaré els postres, un Pastís de Carnaval TOT FET A CASA.


Per fer-lo he seguit els passos que us vaig indicar en l'entrada del Pastís de Fondant. Únicament he afegit a la massa una mica de confeti de sucre, com que estem de Carnaval...


Un cop fet el pa de pessic he seguit els consells de l'Alma d'Objetivo: Cupcake Perfecto per aconseguir que quedi tot recte. Aquí el teniu tot i que a mi no m'ha quedat tant bé com a ella.


I ja el tenim a punt per a decorar, bé avui per a disfressar!!!


He anat retallant el fondant de colors en forma de màscares, de serpentines i de triangles per tal de que semblés un arlequí.


I un cop llest hi he escampat confeti de sucre i he decorat les màscares amb purpurina (de la que es menja ehhh... no hi poseu la de fer manualitats que us agafaria mal de panxa!).


Què us sembla el meu pastís disfressat de Carnaval? Us agrada? I vosaltres de què anireu disfressats?