BRAÇALET D'ANELLES DE LLAUNES DE BEGUDA

Com que la gent que em coneix, directa o indirectament, ja sap la meva afició a fer manualitats, quan tenen a les mans qualsevol cosa que pot servir per a fer-ne m'ho fan arribar. I jo contenta i agraïda de que pensin amb mi!!! I si encara no sé què fer-ne, no passa res, ho guardo, rumio, busco... i al final segur que en surt alguna cosa.
Ara direu, i perquè ens explica tot això la Neus, doncs per què l'Ana, una amiga i companya de feina del meu germà em va fer arribar "anelles de llaunes de beguda" per si les necessitava per fer-ne alguna cosa. Gràcies Ana! Quan les vaig veure de seguida ja vaig saber què en faria: un braçalet!!!


De fet me'n va donar unes quantes, i com que en sobraran segur, queda una altra cosa pendent per fer, ja ho tinc en ment, però això serà una altra entrada del bloc.


Però no totes eren iguals, o sigui que si voleu fer alguna cosa amb anelles, procureu que siguin del mateix model. Mireu, són diferents, i per tant el que hem de fer primer de tot és triar-les.


Jo he escollit les rodonetes i m'he posat mans a l'obra.

Per tal de fer el braçalet, bé de fet han sigut dos braçalets, necessitem:

  • les anelles
  • cinta, en aquest cas d'organdí
  • boles de fer collarets que s'hi diguin amb el color de la cinta.

He calculat que per a un braçalet que m'anés bé a mi necessitaria unes 18 anelles, però això dependrà del canell de la persona que l'ha de dur, i si és un nen o una nena segur que són menys.

Es tracta d'anar passant la cinta per les anelles per tal de que quedin lligades.


Les posem que coincideixin els forats que són iguals en la mateixa banda, i anem passant-hi la cinta. No cal que sigui d'organdí ni d'aquesta mida, jo era la que tenia per casa.
Una vegada hem lligat totes les anelles pel forat de dalt, fem el mateix amb els forats que ens queden a baix.


N'he fet un de lila i un altre de groc àcid, i ara només ens queda passar les boletes per tal de tancar el braçalet i que sigui fàcil de posar.


Dues boles per cada braçalet, una per tancar la cinta dels forats de dalt, i l'altra per la dels forats de baix.


I ja està, ja tenim dos braçalets la mar de xulos.


Si voleu podeu combinar dos colors de cintes, per exemple que una sigui blau cel i l'altra blau marí. O dos tipus de verds diferents... Bé aquí ja és anar combinant com més us agradi.


Les boles del final són perquè sigui més còmode de posar i ho puguem fer nosaltres mateixos, però si voleu també es pot lligar amb una llaç, això sí us l'haurà de fer algú!

Què us sembla??? Ara de cara a l'estiu, que ja anem amb màniga curta es llueixen d'allò més! I si voleu tenir les criatures entretingudes ja ho sabeu, a fer braçalets amb les anelles de les llaunes.

Ah! i tothom atent que aviat faré una altra entrada utilitzant la resta de les anelles que em va passar l'Ana!!!