MOTO DE BOLQUERS

Aquest dies hem estat molt contents, han nascut dos nous bruixets preciosos!!! Però no són germanets, diguem-ne que són amiguets, tot i que ells a hores d'ara encara no ho sàpiguen.
I es clar, els hem anat a donar la benvinguda i a felicitar a les noves mares, bé i al pares també, amb un regalet força original: unes Motos de bolquers.


Si ho recordeu, ja havíem fet un Pastís de bolquers, però com que no volia repetir-me, vaig decidir fer aquestes motos tan xules i pràctiques, perquè tot el que hi va per tal d'elaborar-les després s'aprofita, i per tant, sempre és un regal molt benvingut.

Però som-hi, no sigui que quan les acabem aquest noiets ja hagin fet la mili.

Material:
  • un paquet de bolquers
  • tres tubs del paper de vàter
  • un pitet
  • dues samarretes tipus body
  • un biberó
  • un ninot de peluix
  • cinta de llaç
  • paper de cel·lofana

Primer de tot comencem posant els bolquers en filera (jo n'he posat 20) al damunt d'un tros de cinta del color que hem escollit. En el meu cas he decidit fer una moto de color verd, i l'altra de color blau, i per tant les cintes són d'aquests colors.


Agafem un rotlle i comencem a enrotllar-hi els bolquers, i com que la cinta està a sota, ja la tindrem a punt per tal de lligar-los.


Anem enrotllant amb compte......fins que s'acaba la filera de bolquers i els lliguem ben fort amb la cinta per tal de que no es desfaci la primera roda.


Hem de repetir aquest procediment tres vegades, perquè hem de fer tres rodes.
Aquí les tenim.Ara les hem de col·locar en forma de tricicle i passar-hi una cinta per dintre dels tubs per tal de que ens quedi la moto muntada. Ho lliguem fort i amaguem el nus per dintre de les rodes.Ja tenim l'estructura de la moto, anem als detalls.
Al davant hi posem un pitet de parafang aguantat a la cinta de la roda, i un biberó simulant la llum de la moto.


Agafem un body i l'enrotllem fins a arribar a les mànigues.


Ho veieu? I un cop enrotllat muntarem el manillar.


Com?, doncs passant el body pel tub de la roda del davant i lligant les mànigues a dalt amb un tros de cinta aprofitant a l'hora per aguantar el biberó.


Estirem bé les mànigues amunt i hi posem un bolquer enrotllat a dins de cada una per donar consistència al manillar.


Al mig hi he posat un llacet perquè quedés més acabat.


Al damunt de les rodes del darrere hi posem l'altre body com si fos el seient.


I ja ho tenim això, ja només ens queda que hi pugi el motorista.


Queden xules oi? Com veieu he combinat els colors de les samarretes, els llaços, els pitets i els biberons perquè quedés més lluït, però si no ho voleu tant finet, vosaltres mateixos, podeu fer-ho amb colors més llampants.


Per acabar-les, hi he posat uns peluixos de la mida de les motos. Els vaig comprar un cop les tenia fetes perquè no fossin ni massa grans, ni massa petits.


Per tal de que es puguin gaudir uns quants dies i no hi vagi la pols, les he embolicat amb paper de cel·lofana i llaços del mateix color de cada moto.


I aquí les teniu, la blava...


...i la verda.


Ah, i un últim consell! Utilitzeu bolquers i samarretes una talla o dos més grans de les que porten els nadons, que sinó, no ho podran aprofitar i és una llàstima.
Animeu-vos a fer-ne, que queden molt originals i maques.

Benvinguts Hèctor i Hugo!!!