POM DE CAKE POPS

Ja fa dies que tenia moltes ganes de fer un Pom de Cake Pops, i avui aprofitant que és el dia de la mare, n'he fet un per a regalar-li a la meva.


De fet no n'havia vist mai fer-ne cap de pom amb cap de cake pops, ni tampoc cap de fet. N'havia vist de xupa-xups i de gominoles, i me'ls havia mirat del dret i del revés, o sigui que he anat fent sobre la marxa i improvisant per tal de que quedés bé i no se'm xafessin.

Primer evidentment he fet els Cake Pops seguint la recepta que ja us havia explicat en una altra entrada i que podeu consultar clicant a l'enllaç. Un cop fets i deixats assecar, ha començat la meva aventura cake popesca.

He agafat els cake pops i els he posat cap per avall amb molt de compte...


... i els he lligat amb una goma elàstica per tal de que s'aguantessin units.


Com que no són flors i amb les coses de menjar no s'hi juga, els hi he posat un paper de cel·lofana pel damunt per a protegir-los fins a l'hora de menjar-los, tot i que jo crec que no duran gaire temps tapats, i ho he lligat per a aguantar-lo.


I ara ja els he tingut a punt per a fer el ram. Amb paper de pinotxo que tenia per casa els he engalanat com si fossin floretes...


...els hi he posat un llaç ben bonic...


...i ja tenim el Pom de Cake Pops!


A punt per a regalar...


...i evidentment per a menjar. Bon profit!


Fa goig oi? Què us sembla, us ha agradat la idea?
Ah i felicitats a totes les mares!