OUS DE PASQUA FARCITS DE BROWNIE

Ja s'acosta la Setmana Santa, de fet aquest diumenge és Rams, i com ja sabeu és tradició que les padrines comprin la palma als fillols i filloles per anar a beneir. I els padrins, que no fan res? Doncs sí, a ells els hi toca proveir als fillols i filloles de la Mona, tot i que hi ha padrines que també s'hi afegeixen. I què és imprescindible en una bona Mona? Els pollets, les plomes i els Ous de pasqua.


Jo no sóc padrina de ningú, però em toca fer una Mona, i enguany he decidit que els Ous serien TOT FET A CASA.

La història va començar quan en Joan (que també va fent cosetes i després en compartim les fotos, que si mira quins panellets que he fet, que si mira les cookies de Nadal...) em va passar un link amb una recepta per fer bownie dins la closca d'uns ous, sí, sí dins de l'ou, i va resultar ser de La Receta de la Felicidad. Llavors vaig pensar... ho provaré, però aprofitaré i decoraré els ous per a posar-los a la Mona.


Primera dificultat: ahir vaig recórrer tres supers i el mercat buscant ous blancs, i no en trobava!!! Em van dir que no tenen sortida, que la gent els prefereix rossos i ja no en porten. O sigui que això de "Una capseta blanca que s'obra i no es tanca" aviat passarà a la història.
Al final en vaig trobar a la parada de pollastres d'un dels centres comercials que tenim a la ciutat. I el senyor de la polleria, que era molt amable, al dir-li que eren per a la Mona, me'ls va triar perquè fossin macos i ben blanquets.

He seguit tal qual la recepta de la Sandra, la noia de La Receta de la Felicidad (per cert que ara surt per la tele fent un anunci de pastilles pel rentavaixelles). Lo únic que jo he fet un foradet adicional als ous per l'altra banda per a buidar-los sense problemes. He bufat per una banda i el rovell i la clara m'han sortit per l'altra.


Primer em feia por que es trenquessin  però un cop agafat el truc he anat fent i... miracle, han acabat tots sencers!!! Jo no n'he buidat tants com diu la recepta perquè no en necessitava tants. De fet he calculat els que havia d'utilitzar pel brownie i pel pa de pessic de la mona, set en total.


Els he posat amb aigua i sal, i després amb aigua i colorant alimentari per a tenyir-los de colors.


Al cap d'una estona, mireu que xulis que han quedat!


Veieu el mini foradet que us comentava més amunt? Ni s'aprecia.


Un cop he tingut la massa del Brownie feta l'he anat posant dins de les closques amb la mànega, he posat els ous en un motlle de cup cakes amb una mica de plata per aguantar-los drets i cap al forn. No us penseu, que no les tenia totes, però ha sortit perfecte.


Bé ha sortit una mica de massa de la closca, però així segur que per dins estan tots plens i al trencar la closca per menjar-los quedarà la forma de l'ou.


Si us passa  això no us espanteu, jo he fet tal com deia la Sandra, ho he tret i he netejat l'ou en calent (cremaven un munt i m'he hagut de posar els guants del forn). Un cop nets mireu com han quedat de bé.


Quan ja estaven freds els he acabat de decorar, sempre amb colorant alimentari. Ja sé que no és lo millor per a pintar amb pinzell, però amb el menjar no s'hi juga i els ous aniran a la Mona, o sigui que res d'aquarel·les o temperes. Potser no queden tan perfectes, però segur que no intoxiquem a ningú!


Jo hi he fet flors, per anar d'acord amb el tema que servirà per a decorar la Mona, però podeu fer-hi lo que volgueu. Mireu quin goig, a punt per a posar a la Mona!!!


Ah i amb la massa que ha sobrat l'he posat en un motlle i... tatxannnn!!!! Aquí no es llença res!!!



Que us semblen? Us atreviu ni que siguin deixant-los blancs? Vinga que és entretingut però no difícil!
Mireu com queden per dintre, boníssims!


Ah i pugeu les fotos al facebook del TOT FET A CASA, que els veurem tots.
Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte i us donaré un cop de mà.