MARCADORS DE COPES

No sé si a casa vostra això us passa, però a la meva sí. Quan tenim un sopar o un dinar amb molta gent a taula, i sobretot si és un àpat llarg o que es presta d'anar-se aixecant i canviant de lloc (vaja, tipus revetlla), al final ja no saps quina és la teva copa.
Doncs he trobat una solució fàcil, econòmica i ràpida, que podem fer amb material reciclat i que tenim per casa, uns Marcadors de copes.


Per tal de realitzar-los necessitarem:

  • taps de suro reciclats
  • filferro
  • pinta ungles de colors
  • alicates i tenalles
  • ganivet


Primer de tot tallem amb el ganivet els taps de suro a rodanxes aproximadament de mig centímetre.


Amb les tenalles tallem trossos de filferro d'uns deu centímetres.


Aprofitant els taps dels pinta ungles anem fent anelles de filferro i amb les alicates les tanquem. Mireu, com a la foto.


Tallem una mica el filferro sobrant i les anem clavant a les rodones de suro. Per tal de que quedi més resistent, us recomano que hi poseu una punteta de pegament.


Bé i ja tenim els marcadors a punt per a decorar amb el pinta ungles. Aquí ja depen de la imaginació de cadascú. Els podeu fer temàtics, abstractes (ratlles, punts, ones...). De totes maneres jo crec que perquè sigui més fàcil després recordar quin marcador és el teu, és millor fer dibuixets senzills però concrets, com ara els que jo he fet, un sol, una lluna, una flor...


Per Nadal hi podeu fer motius nadalencs, un avet, un grèvol, una estrella..., en fi, el que vulgueu.

I ja els tenim a punt per a posar-ne un a cada copa.
En podem fer tants com en necessitem, i així ningú es queda sense marcador.Una altra opció és enlloc de fer-ho amb pintura, enganxar-hi cinta adhesiva decorada de diversos colors (washi tape), com la que vam utilitzar per a fer la Safata decorada amb washi tape, el Suport per a carregar el mòbil o la Cistella de plàstic.


Ho veieu??? Així no hi ha dubte, tothom sap quina és la seva copa.
Aquesta és la meva! I mireu que hi ha al fons de la foto, la cortina de càpsules de cafè!!!Doncs som-hi animeu-vos a fer-ne ara que venen dies de revetlles, festes majors, reunions amb els amics i la família!!!


I si en feu de xulos me'ls podeu enviar al Facebook del Tot fet a casa i així  els veurem tots!