06/09/2013
Durant les vacances d'estiu vaig rebre una grata sorpresa, la Carmeta Rusquilleta m'havia concedit un premi, el PREMI KREATIV BLOGGER! Gràcies Carmeta, m'ha fet molta, molta il·lusió!!!
Però com que estava de vacances i no tenia internet, fins ara no he pogut fer els deures que em va encomanar i que han de fer els guanyadors: respondre un qüestionari i atorgar el premi a 10 blocs més.
Les meves respostes al qüestionari són aquestes:
Quan fa que tens el bloc?
Des del dia 1 de gener d'enguany.
Quina és la teva recepta més visitada?
El Gaspatxo de síndria i alfàbrega, seguida del Pastís d'aniversari de xocolata (potser una de les meves receptes preferides).
Com va començar la teva afició per la cuina o la pastisseria?
Doncs no ho sabria dir, de fet ja de ben joveneta ja feia experiments a la cuina. Recordo que retallava receptes de les revistes i quan tenia vacances de l'escola les feia, alguna encara la tinc guardada!
Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No, jo sóc psicòloga i treballo d'orientadora laboral i de psicoterapeuta i m'encanta la meva feina, o sigui que puc afirmar que és un hobby. De totes maneres sempre dic que si no trobés feina del meu ram, no m'importaria gens fer un canvi d'itinerari laboral perquè gaudeixo molt cuinant i compartint tant els meus plats com les meves experiències culinàries.
Quan vau decidir crear un bloc?
Feia temps que ho tenia en ment, i la gent que em coneix m'ho deien sovint: Neus, hauries de posar-ho per internet tot això que fas! I aquest cap d'any em vaig dir: o ara o mai. I així va ser. La veritat és que n'estic encantada perquè comparteixo experiències, és molt enriquidor i és una manera de tenir documentat i endreçat tot el que faig.
12/05/2013
Fa uns dos o tres dies vaig tenir una altra sorpresa, la Dolors de Hi ha bruixes a la cuina em va concedir el premi "Liebster", quina il·lusió! Moltes gràcies Dolors!!!
Aquests premis serveixen per a conèixer nous blocs, que coneguin el teu, i potenciar lligams entre els blocaires.
La Dolors m'ha deixat unes quantes preguntes per a contestar. Aquí les teniu amb les meves respostes.
Seguidament jo escolliré 11 blocs més i també els hi deixaré una enquesta per a contestar.
Preguntes:
1- Cuinar és per a mi...
Durant les vacances d'estiu vaig rebre una grata sorpresa, la Carmeta Rusquilleta m'havia concedit un premi, el PREMI KREATIV BLOGGER! Gràcies Carmeta, m'ha fet molta, molta il·lusió!!!
Però com que estava de vacances i no tenia internet, fins ara no he pogut fer els deures que em va encomanar i que han de fer els guanyadors: respondre un qüestionari i atorgar el premi a 10 blocs més.
Les meves respostes al qüestionari són aquestes:
Quan fa que tens el bloc?
Des del dia 1 de gener d'enguany.
Quina és la teva recepta més visitada?
El Gaspatxo de síndria i alfàbrega, seguida del Pastís d'aniversari de xocolata (potser una de les meves receptes preferides).
Com va començar la teva afició per la cuina o la pastisseria?
Doncs no ho sabria dir, de fet ja de ben joveneta ja feia experiments a la cuina. Recordo que retallava receptes de les revistes i quan tenia vacances de l'escola les feia, alguna encara la tinc guardada!
Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
No, jo sóc psicòloga i treballo d'orientadora laboral i de psicoterapeuta i m'encanta la meva feina, o sigui que puc afirmar que és un hobby. De totes maneres sempre dic que si no trobés feina del meu ram, no m'importaria gens fer un canvi d'itinerari laboral perquè gaudeixo molt cuinant i compartint tant els meus plats com les meves experiències culinàries.
Quan vau decidir crear un bloc?
Feia temps que ho tenia en ment, i la gent que em coneix m'ho deien sovint: Neus, hauries de posar-ho per internet tot això que fas! I aquest cap d'any em vaig dir: o ara o mai. I així va ser. La veritat és que n'estic encantada perquè comparteixo experiències, és molt enriquidor i és una manera de tenir documentat i endreçat tot el que faig.
Amb quina finalitat el vau crear?
Doncs per compartir les meves creacions amb els altres. M'encanta internet i me'n nodreixo. Però penso que si jo tinc informació que pot interessar algú l'he de compartir. De la mateixa manera, jo també utilitzo allò que a mi m'interessa i que algú altre ha penjat a la xarxa de manera desinteressada i amb la finalitat de compartir. Internet és intercanvi d'informació. Genial!!!
Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
I tant, gastronòmica i de qualsevol tipus.
Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
Sí, però de manera esporàdica.
Teniu algun blocaire famós de referència?
No tinc un blocaire de referència, depenent del que necessito vaig aquí o allà. De fet el món dels blocs és fascinant i cada dia en coneixes de nous i que valen la pena.
En quina recepta esteu treballant ara?
Més que estar-hi treballant diguem-ne que estic pendent de la natura. De fet estic controlant les mores d'esbarzers per collir-ne quan estiguin madures i utilitzar-les per a fer unes quantes receptes (melmelada, salses, pastissos...).
Els 10 blocs que guardono amb el premi KREATIV BLOGGER són:
Enhorabona a tots!!!
Fa uns dos o tres dies vaig tenir una altra sorpresa, la Dolors de Hi ha bruixes a la cuina em va concedir el premi "Liebster", quina il·lusió! Moltes gràcies Dolors!!!
Aquests premis serveixen per a conèixer nous blocs, que coneguin el teu, i potenciar lligams entre els blocaires.
La Dolors m'ha deixat unes quantes preguntes per a contestar. Aquí les teniu amb les meves respostes.
Seguidament jo escolliré 11 blocs més i també els hi deixaré una enquesta per a contestar.
Preguntes:
Un plaer que em relaxa.
2- Mai cuino sense...
Tenir-ho tot a mà, tant els estris com els ingredients.
3- La recepta que sempre em treu d'un mal pas és...
El llom amb ceba gratinat, boníssim!
4- Aquell plat o postres que us encanta però no us atreviu a fer...
M'agraden els reptes, segur que un dia o un altre m'atreveixo, encara que no surti bé del tot.
5- La recepta que al fer-la us ajuda a desconnectar és...
Les galetes decorades amb sucre glass, mentre les decoro em relaxo i desconnecto.
6- Per a qui cuineu amb més ganes que mai?
Pels de casa, perquè normalment no em fan un lleig, s'ho mengen tot!
7- Dolç o salat?
Depen del moment, però sóc més de dolc.
8- Cuina tradicional o de mercat?
Una barreja, està bé estar al dia sense perdre les tradicions.
9- La millor experiència culinària que heu tingut fins ara és...
Poder cuinar un plat nou i que a casa em diguin que el repeteixi un altre dia.
10- Un aliment que no us agrada gens és...
Les llenties, és l'únic aliment que no menjo. No m'agraden!
Els blocs que jo he escollit són:
I aquí teniu les vostres preguntes:
07/05/1013
Com ja sabeu fa pocs dies el bloc TOT FET A CASA va entrar a formar part del web www.lesmevesreceptes.cat, que ve a ser com una comunitat de blocaires de temes culinaris. A partir d'aquí vaig descobrir tot un món per mi desconegut, fins i tot un grup de Facebook on es comparteixen receptes, idees, consells, alegries, consol en els fiascos culinaris... M'encanta!
Els blocs que jo he escollit són:
- http://cuinantambsobres.blogspot.com.es/
- http://graelladesucre.blogspot.com.es/
- http://demelisucre.wordpress.com/
- http://quinabonapinta.blogspot.com.es/
- http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
- http://tots-a-taula.blogspot.com.es/
- http://pebreixocolata.blogspot.com.es/
- http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
- http://famdecuina.blogspot.com.es/
- http://totaltupper.wordpress.com/
- http://trifasicdebaileys.blogspot.com.es/
- Per a cuinar és imprescindible...
- Quin és el pitjor enemic de la cuina?
- I el millor amic?
- Quin ingredient no hi falta a la vostra cuina?
- Quin és el vostre plat preferit?
- I un plat que no cuinaríeu mai?
- Per a qui us agradaria cuinar?
- Qui triaríeu de marmitó a la vostra cuina?
- Entrants o postres?
- Quina qualitat indispensable creus que ha de tenir un bon cuiner o una bona cuinera?
Enhorabona a tots!
07/05/1013
Com ja sabeu fa pocs dies el bloc TOT FET A CASA va entrar a formar part del web www.lesmevesreceptes.cat, que ve a ser com una comunitat de blocaires de temes culinaris. A partir d'aquí vaig descobrir tot un món per mi desconegut, fins i tot un grup de Facebook on es comparteixen receptes, idees, consells, alegries, consol en els fiascos culinaris... M'encanta!
Al entrar en aquest àmbit la gent et coneix i tu coneixes altres blocs... això és internet, intercanvi d'informació, del tipus que sigui, oi?
Per què us dic tot això? Doncs perquè avui he tingut una sorpresa molt agradable, el bloc La capseta del meus tresors m'ha atorgat el premi "The Versatile Blogger". Quina il·lusió! Gràcies Sandra!!!
Tal i com la Sandra ens explica en el seu bloc, aquests premis, que són simbòlics, tenen quelcom especial, ja que els seus objectius són enfortir relacions entre blocaires, conèixer una mica més a fons que hi ha darrera de cada bloc i, al mateix temps, donar a conèixer altres blocs interessants d'on es poden treure un munt d'idees, d'experiències, de consells...
Aquest premi requereix tres coses:
- Donar les gràcies. Gràcies Sandra, ha estat tot una sorpresa, i m'ha fet molta il·lusió!
- Descriure com ets. Cosa que m'ha costat sempre, descriure als demés no costa, però mirar cap a dintre per a veure't a tu... ja és més complicat. Bé sóc manetes i no paro de fer coses, el que sigui, però també sóc mollllltttt impacient, potser per això m'agrada el web 2.0, si has de tenir resultats, tant si són bons com si són dolents, pràcticament són immediats.
- Donar el premi a 15 blocs. Que difícil, al final he triat aquests:
Felicitats a tots i totes!!!
Moltes gràcies Neus! Ens queden aquí per seguir-te!
ResponEliminaGràcies a vosaltres, espero que t'agradi!!!
EliminaMoltes gràcies per haver triat el meu bloc com un dels que consideres mereixedors de seguiment, atu també et vigilarem
ResponEliminaEt deixo que em vigilis, però amb bons ulls ehhh!!!
EliminaUna abraçada!
Moltes gràcies, Neus! Ara ja ens anirem seguint ben sovint, has entrat en un món que enganxa!! ha ha ha. Vaja, jo crec que tots ens hem tornat uns viciosos gastrobloguers... petonets!
ResponEliminaAixò és com la xocolata, un cop l'has tastat ja no te'n pots estar, he, he, he!
EliminaUna abraçada Marina.
Moltes felicitats Neus!
ResponEliminaGràcies Mònica, ens veiem per aquí. Una abraçada!
EliminaMoltes gràcies Neus! segur que continuarem seguint-nos
ResponEliminaI tant que sí, i de ben a prop. Una abraçada!
EliminaMoltissimes gràcies Neus!! M'ha fet molta il·lusió rebre aquest premi!! Tens un bloc molt xulo! Em quedo com a seguidora! Petonets!
ResponEliminaGràcies a tu Carmeta, el teu també m'agrada molt. Ens veiem per aquí. Una abraçada!
EliminaMoltes gràcies Neus !!! Felicitats per el teu bloc !!! Ja et tinc incorporada a la meva llista de blocs per seguir-te. Una abraçada.
ResponEliminaGràcies, el teu també m'agrada força. Ens veiem per aquí. Petons!
EliminaMoltíssimes gràcies Neus, sempre fa molta il·lusió que et reconeguin la feina. I gràcies per donar-nos l'oportunitat de conèixer el teu de bloc. Ens quedem a fer-hi una ullada que pinta molt xulo.
ResponEliminaUna forta abraçada
Annie i Catieu
Gràcies, ja li podeu fer totes les ullades que volgueu que seran benvingudes. Una abraçada!
EliminaMil gràcies Neus!
ResponEliminaI gràcies per compartir amb nosaltres també les teves aficions i pel teu suport ajudant-nos a la resta a que ens coneguin una miqueta més.
Gràcies de nou,
Bea - Dolç addictes
Això és el que m'encanta d'internet, conèixer gent i compartir!!!
EliminaGràcies a tu. Una abraçada
Moltes Felicitats per aquest premi!!!!Ànims per a continuar amb els teus "enginys" i compartir-los amb tots nosaltres.
ResponEliminaGràcies M. José, i ànims a vosaltres també per anar seguint-me, he, he, he!!!
EliminaHola Neus,
ResponEliminaNo coneixia el teu blog i m'ha encantat.
Tens unes idees genials!!
Moltes gràcies pel premi.
Miraré de repartir-lo tant aviat com pugui.
Una abraçada.
Lourdes
Me n'alegro de que t'agradi, i felicitats també pel teu.
EliminaPetons!
Felicitats pels premis, i alhora moltíssimes gràcies! Em fa molta il·lusió :)
ResponEliminaA més, m'has donat a conèixer el teu bloc, que m'agrada molt. Em quedo per aquí!
Marta
Felicitats a tu i moltes gràcies Marta!
EliminaEnhorabona Neus per aquests premis i moltes gràcies per atorgar-nos-en un a nosaltres!! Ens llegim, un petó!
ResponEliminaEnhorabona a vosaltres. Una abraçada!
EliminaGracies i enhorabona pel premi!!a lapropera entrada responc!! ;-)petons
ResponEliminaGràcies i molta sort!
EliminaMoltíssimes gràcies, Neus. M'ha agradat molt el teu bloc, i ja me n'he fet seguidora per no perdre'm res.
ResponEliminaUna abraçada,
Marina
Gràcies a tu Marina.
EliminaUna abraçada!
Moltes felicitats, Neus! i moltes gràcies per haver pensant en mi ^^
ResponEliminaPetons :)
Gràcies a tu Laia.
EliminaUna abraçada!
Moltisímes gràcies per atorgar-me el premi. Estic molt contenta! Tinc pendent fer una entrada donant les gràcies a les blocaires que heu pensat en mi... a veure si m'hi poso, que ja toca!!!!!!
ResponEliminaDe res Núria.
EliminaUna abraçada!
Moltes gràcies Neus (sento venir amb retard...).
ResponEliminaFa molta il.lusió saber que blocs que desconeixia pensen amb mi per donar-me una empenta i mostrar-me als seus seguidors.
Ens anem veient per aquí!
De res Gemmota, ens veiem per aquí!!!
EliminaUna abraçada!
Moltíssimes gràcies, Neus!!! m'agradat molt el teu blog i et visitaré sovint.
ResponEliminaUna abraçada
De res MaryLou! Jo també et visitaré.
EliminaUna abraçada!
Neus moltes gracies per pensar amb el meu blog. Felicitats pels premis.
ResponEliminaUna abraçada.
De res Ramon, i felicitats a tu també!
EliminaPetons.