ARBRE DE NADAL DE TRONCS

Ja tornem a tenir els Nadals a sobre, i com sempre guarnim la nostra llar amb el pessebre, l'arbre, les espelmes... Però enguany he decidit fer un arbre diferent, un arbre de Nadal amb troncs.Materials:

  • Troncs de diferents mides
  • Cordill
  • Tisores
  • Guarniments per a l'arbre
  • Llums

Comencem triant uns quants troncs prims de diferents mides. Podeu anar d'excursió al bosc, que sempre va bé i respireu aire pur, o procurar-vos-els d'algú que ja en tingui a casa perquè té llar de foc.


Una vegada triats, els anem posant per ordre de llargària formant un triangle.


Tallem dues tires dobles de cordill una mica més llargues que el triangle de troncs.


I ja podem anar lligant els troncs amb el cordill, anant-lo creuant entremig de cadascun començant per dalt, pel més petit.Veieu com es creua el cordill?Anem fent fins a baix tot un cantó, i després l'altre. I al final de tot hi fem un llaç per tal de lligar-ho i que no se'ns desmunti.
Ara només ens queda l'estrella, que la farem amb palets més petits lligats amb cordill.


I ja no tenim això, ja ho podem penjar d'un clau a la paret (jo he despenjat un quadre i l'he aprofitat) i guarnir-lo amb llumets i guarniments que no pesin gaire.


Per tal d'il·luminar-lo, hi he posat uns llums que van amb piles i he camuflat la capseta pel darrera, així no es veu cap cable penjant per la paret.


Ho he completat amb estrelletes i cors de feltre que he fet jo mateixa amb unes plantilles que he tret per internet, i llestos, ja tenim el Nadal guarnit!!!


Que passeu molt bones festes!


2 comentaris: